Victor Valdes Barcelona

 
Španski mediji: Budućnost Valdesa neizvesna
 
Budućnost golmana Barselone Viktora Valdesa koji će zbog povrede kolena morati da pauzira između šest i osam meseci, za sada je neizvesna, tvrde španski mediji.
„Sport“ navodi da je Valdes trenutno u najtežoj situaciji u dosadasnjoj karijeri.
-Predsednik kluba Đosep Bartomeu i direktor Andoni Zubizareta stavili su se Valdesu na raspolaganje u ovom najtežem ttrenutku u njegovoj karijere – tvrdi „Sport“.
Španski list navodi da je ozbiljna povreda Valdesa koju je juče zadobio u meču protiv Selte, došla u zao čas, budući da je on ranije odlučio da ne produži ugovor sa katalonskim klubom na kraju sezone.
-To Valdesu dodatno otežava situaciju, s obzirom da on nema ekipu. Do sada je sve nagoveštavalo da će preći u Mančester Siti ili Monako, ali je istina da on nema ugovor ni sa jednim klubom – tvrdi španski list i dodaje da po njihovim izvorima, Barselona ne planira da mu ponudi produženje ugovora.
Valdes je prošle godine najavio odlazak iz Barselone i to u „neku drugu zemlju“. On je odbio da razgovara sa Kataloncima o mogućnosti da ostane u klubu.
Konačno, Valdes se dogovorio sa Barselonom da mu ugovor istekne 30. juna, a da posle toga kao slobodan igrač traži novi angažman.
-Jedino što možemo, jeste da damo punu podršku Valdesu u ovim teškim trenucima kroz koje prolazi – rekao je Zubizareta.
Povezana vest:  U Radu čekaju inspekciju stadiona