Jose Mourinho Chelsea Arsenal

Morinjo ljut zbog besmislene odbrane u Parizu

Trener Čelsija Žoze Morinjo kritikovao je svoje fudbalere zbog „besmislene“ odbrane u porazu od Pari Sen Žermena u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Rezultat utakmice u sredu u Parizu bio je nerešen, pošto je Esekjel Lavesi doveo PSŽ u vođstvo, a Eden Azar je izjednačio iz penala. Ali, Čelsi je u drugom poluvremenu skupo platio lošu odbranu, pošto je prvo David Luiz dao autogol, a onda je Havijer Pastore dao i treći. 
Morinjo je posle meča imao teškoće da pretoči u reči svoj bes zbog gubitka koncentracije. 

Povezana vest:  Venger: Imamo zamenu za Van Persija

-Ne pitajte me šta ću da pričam igračima…Igrali smo protiv velikog tima punog dobrih igrača, naročito napadača, koji su fantastični i od njih očekujete fantastične golove, ne ovakve – rekao je Morinjo za televiziju Skaj Sports. 
-Naš drugi gol je bio autogol, ali to je loša sreća. Ali, postavljanje odbrane tada nije bilo ispravno. A kod trećeg gola je bilo još aljkavije, bilo je besmisleno – dodao je Portugalac. 
Trener Čelsija priznao je sada da njegov tim mora da napravi podvig da bi se plasirao u polufinale. Za razliku od Premijer lige, u kojoj se javno oprostio od titule, Morinjo sad insistira da još nije sve gotovo. 
-Plasman u polufinale će biti težak, ali ne i nemoguć. Oni su tim sa igračima koji može da postiže golove ni iz čega. Neće nam biti lako. Mi nismo tim koji može na ovom nivou da postiže mnogo golova, ali nikad se ne zna. Moramo da pokušamo, da pružimo sve što imamo – rekao je Morinjo. 

Povezana vest:  Nesta: Alegri i Inzagi se ponašaju kao deca