ministarka_samardzic_markovicMinistarka sporta i Danilović razgovarali o novoj hali

 

Ministarka omladine i sporta u vladi Srbije Snežana Samardžić-Marković i predsednik košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović razgovarali su danas o mogućim lokacijama za novu dvoranu za trening crno-belih.

U saopštenju ministarstva omladine i sporta navodi se da je predsednik Partizana kazao da predloženi projekat odgovara potrebama crno-belih.

Nova hala gradiće se na osnovu postojećeg tipskog projekta male dvorane, koji je izradilo ministarstvo omladine i sporta.

Povezana vest:  NBA VESTI, Veče Kleja Tompsona

-Ministarstvo će učiniti sve da Partizan dobije svoju halu u najkraćem mogućem roku. Imamo projekat, obezbedićemo sredstva, a u saradnji sa gradom Beogradom obezbedićemo i adekvatnu lokaciju – rekla je Samardžić-Markovićeva posle sastanka.

U saopštenju se dodaje da će hala imati kapacitet tribina od 350 mesta i da će, bez priključaka i troškova uređenja zemljišta koštati oko 60 miliona dinara.

Povezana vest:  Parker najbolji košarkaš Evrope, Krstić deseti

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar zadužen za sport Slaviša Zlatanović, pomoćnik minstra za sport Goran Kreclović i pomoćnik ministra za upravljanje projektima Zagorka Petrović-Zlatanović.