dule vujosevic par csk (1)

Vujošević: Da na fajnal-for dočekamo bez poraza

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegova ekipa želi da na fajnal-for Jadranske lige ode bez poraza u domaćem šampionatu i da će zato učiniti sve da u Valjevu pobedi Metalac. 
-Ovo je za nas značajna utakmica, pogotovu što želimo da ovaj deo pauze pre fajnal-fora dočekamo bez poraza i sigurno ćemo učiniti sve da se iz Valjeva vratimo uzdignutog čela, sa pobedom – rekao je Vujošević za sajt kluba. 
Partizan sutra gostuje u Valjevu ekipi Metalca u četvrtom kolu Superlige Srbije. Partizan je u dosadašnjem takmičenju u domaćem šampionatu ima sve tri pobede, dok je skor Metalaca jedan trijumf i dva poraza. 
-Metalac poseduje jedan izuzetno dobar tim, imaju fantastičnu podršku svojih navijača i čini se da su dosadašnjem delu takmičenja, kako u regularnom delu tako i u Superligi, pokazali da imaju vrlo ozbiljne refleksije kada je u pitanju učešće u plej-ofu, odnosno da se izbore za plasman u ABA ligu – kazao je Vujošević. 
Partizan je u prethodnom kolu lako savladao Crnokosu, dok je Metalac izgubio u Kragujevcu od Radničkog. 
-Ne treba posmatrati Metalac kroz poslednju utakmicu koju su izgubiliu Kragujevcu, jer njihov elan i motivacija su posebni na domaćem terenu, pogotovu kada u Valjevo dolazi Partizan, zato će podići nivo motivacije i mobilnost ekipe – rekao je trener crno-belih. 
On je dodao da je Metalac formirao veoma iskusan tim. 
-Neki igrači su i bivši članovi našeg kluba, (Marko) Čakarević I (Vukašin) Aleksić, angažovali su i dva stranca, Mičela I Vuldridža, a dovođenjem Petra Popovića na poziciji centra, zaokružili su kompletan roster svoje ekipe – dodao je Vujošević.
Meč između Metalca i Partizana igra se sutra od 19.30. 

Povezana vest:  Vujošević: Igokea sa osvetničkom energijom ulazi u sezonu