NIS Fed kup tim Srbije zreb6

Jovanovski zadovoljna žrebom u Bukureštu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je danas da je zadovoljna žrebom baraža za popunu Druge Svetske grupe Dejvis kupa. 
-Zadovoljna sam današnjim žrebom. Priželjkivala sam da igram drugi meč, jer ne volim da igram prve. Ovo će mi biti drugi put da igram protiv Simon Halep, za koju mislim da je dosta napredovala od našeg poslednjeg duela od pre tre, četiri godine na Vimbldonu – rekla je Jovanovski posle žreba. 
-Ona je veoma težak protivnik… Ima jako dobre rezultate prethodne I ove gdoine, ali ja verujem u sebe. Pozitivna sam i verujemo u pobedu – dodala je ona. 
Duel između Rumunije i Srbije igraće se za vikend u Bukureštu. Prve na teren, od 12.00, izlaze Ana Ivanović i Sorana Kirstea, dok će se posle tog meča sastati Jovanovski i Halep. 
-Imala sam dovoljno vremena da se priviknem, kao i da probam podlogu I teren. Teren je super za ovo doba godine. Zadnjih dana nas je kiša ometala, ali mislim da ću da biti spremna za vikend da dobro odigram – kazala je Jovanovski. 
U nedelju od 12.00 na programu su uzvratni mečevi u singlu, a nakon toga igra se dubl u kome će nastupiti Jovana Jakšić i Nina Stojanović protiv Monike Nikolesku i Irine Kamelije Begu. 

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković ponovo drugi na svetu, napredovao i Tipsarević