dusko vujosevic par megaVujošević: Moramo da sprečimo šut sa distance Radničkog

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da respektuje ekipu Radničkog i dodao da se nada i četvrtoj pobedi u sezoni nad kragujevačkim timom.
-Radnički je ambiciozan i dobar tim, a imaju želju da se sledeće sezone takmiče u Jadranskoj ligi, ali i da izbegnu da plate 150.000 evra za učesće. To im je jako bitno i svaki meč im je značajan. Bez obzira što smo ih tri puta savladali ove sezone, uvek je bilo teško. Važno je da sprečimo njihov šut sa distance i brze kontre, ali i da iskoristimo našu prednost u visini – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.
On je istakao da njegov tim ima određenih problema sa povredama, što je posledica „gustog rasporeda“.
-Izašli smo iz poslednja dva duela „isprebijani“. Ritam je takav da povreda nema vremena da se istretira. Nikola Milutinov nije spreman u potpunosti, primio je udarac na utakmici protiv FMP-a i odigrao je dobro, uprkos velikom bolu. Aleksandar Pavlović se oseća nešto bolje – naveo je Vujošević.
Košarkaš crno-belih Mihajlo Andrić rekao je da njegov tim mora od početka meč da odigra skoncentrisano ukoliko misli da zabeleži pobedu.
-Utakmica sa Radničkim nam je veoma bitna. Treba što bolje da uđemo u meč i pružimo maksimum. Nadam se da ćemo ih ponovo pobediti – zaključio je Andrić.
Utakmica 8. kola Superlige između Partizana i kragujevačkog Radničkog na programu je sutra od 21 sat u dvorani Pionir.

Povezana vest:  Zvezda izgubila od Barselone u Areni