lopta u kosu

Košarkaši treneri pomažu ugroženima

Grupa kosarkaskih trenera predvođena Božidarom Maljkovićem, Batom Đorđevićem, Dragoslavom Ražnatovićem i Radetom Geogievskim posetila je sabirni centar na Novom Beogradu i među prvima odnela pomoć u hrani i odeći.
Oni su pored Novog Beograda obišli i centar u staroj zgradi Ateksa odnevši odevne predmete i ćebad. 
-Uključićemo se u sve sledeće akcije koje organizuju sportske institucije. Nastavljamo dalje da pomažemo. Od sutra ćemo se priključiti akciji Udruženja Mini basket Srbije za pomoć najmlađima – rekao je Đorđević.
Nezapamćeno nevreme i poplave ujedinili su sve klubove, navijače i sportiste u Srbiji. Fudbaleri i članovi stručnih štabova, kao i rukovodstva i veterani Crvene zvezde i OFK Beograda učestvovali su u akciji postavljanja bedema na obali Save na Novom Beogradu i u Surčinu.
Pomoć sakupljaju i članovi Dejvis kup reprezentacije Srbije, kao i bivši kapiten fudbalskog nacionalnog tima Dejan Stanković.
Apel za pomoć uputili su i fudbalski klubovi Partizan i Rad, dok je košarkaški klub Crvena zvezda otvorio vrata hale u Železniku kako bi se zbrinuli ugroženi ljudi. Sva sportska takmičenja u Srbiji odložena su do ukidanja vanredne situacije uzrokovane katastrofalnim poplavama.

Povezana vest:  Tomić: Zadovoljan samo pobedom; Trinkijeri: Bez rešenja za Odžoa