Jovana JaksicJovana Jakšić donela pomoć, TSS pokrenuo akciju
 
Teniserka Jelena Jakšić donela je pomoć u prostorije Teniskog saveza Srbije, (TSS), gde je pokrenuta velika akcija prikljupljanja pomoći žrtvama poplava u Srbiji.
Kako se navodi u današnjem saopštenju TSS, Jakšićeva je donela hranu i piće za ugroženo stanovništvo.
-Ostaću ceo dan da pomognem u prikupljanju pomoći svima kojima je neophodna u izuzetno teškom  trenutku i situaciji koja ja zadesila našu zemlju i sugrađane. Pozivam sve prijatelje i ljude dobre volje, sve koji su u mogućnosti da pomognemo, jer će naše malo njima značiti mnogo – navela je Jakšićeva.
-Na ovome se nećemo zaustaviti, teški dani tek dolaze, kada se voda povuče i kada se sagledaju sve štete. Mi smo tu i nastavićemo da pomažemo, jer svaki građanin ove zemlje zaslužuje normalan život i svi smo dužni i odgovorni da pomognemo onima koje je viša sila dovela u ovako težak životni položaj – rekla je 102. Teniserka sveta Jakšićeva.
TSS je apelovao na sve klubove, teniske radnike, igrače, ljubitelje tenisa, da se uključe u akciju i da  pomognu svima koji su ostali bez krova nad glavom i bez svega što je neophodno za normalan život.
Akcija će trajati tokom cele naredne nedelje od 11 do 16 časova u prostorijama TSS, u Impuls holu na Novom Beogradu.
Povezana vest:  DAVIS CUP 2015, Poznato šest četvrtfinalista Dejvis kupa