zeleznik-zvezdaKapije dvorane u Železniku otvorene od 18.30

Utakmica između Crvene zvezde Telekom i Partizana NIS koja se u subotu od 20 sati i 15 minuta igra u dvorani FMP u Železniku proglašena je za meč visokog rizika. Iz tog razloga održan je i uobičajeni sastanak za bezbednost kome su osim predstavnika dva kluba prisustvovali predstavnici policijske uprave za grad Beograd, policijske brigade, žandarmerije, komunalne policije, predstavnici nadležnog Suda, kao i predstavnici klupskog obezbeđenja iz firme Sekuritas, u cilju što bolje organizacije predstojećeg 228. večitog derbija.
Karata u slobodnoj prodaji za ovaj meč neće biti, važiće samo sezonske ulaznice KK Crvena zvezda Telekom, a jedan deo karata biće podeljen sponzorima i prijateljima kluba. Takođe, navijači Partizana dobiće 150 ulaznica pa će zbog maksimalne bezbednosti u hali biti stvorene takozvane tampon zone koje će usloviti određeno smanjenje kapaciteta dvorane.
Vlasnici sezonskih karata za plavu ložu, belu ložu i ložu ulaziće na službeni ulaz, dok će vlasnici godišnjih karata za parter B, parter 4 i tribine A, B, C i D ulaziti na ulaz B. Ulaz A biće rezervisan za sponzore i prijatelje kluba.
Kapije dvorane u Železniku biće otvorene od 18 sati i 30 minuta pa se apeluje na sve vlasnike sezonskih ulaznica da u halu dođu ranije. Naime, s obzirom da će odlukom policije navijači Partizana biti organizovano sprovedeni u halu na ulaz B, ovaj ulaz biće zatvoren već od 19 sati i 45 minuta. Takođe, policija će zadržati pravo da usled procene bezbednosne situacije obustavi dalji ulaz u dvoranu čak i za ona lica koja budu imala ulaznice. Iz tog razloga apelujemo da se u dvoranu FMP-a dođe ranije i obaveštavamo da niko bez važeće ulaznice neće moći da priđe hali jer će postojati nekoliko bezbednosnih prstenova koje će kontrolisati policija.
KK Crvena zvezda Telekom ovim putem apeluje na sve navijače da navijaju fer i sportski, bez vređanja protivnika i bez ubacivanja bilo kakakvih predmeta na teren, upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava.

Povezana vest:  NBA VESTI, Lejkersima derbi začelja, sjajni Vajtsajd