dule vujosevic par oli

Vujošević: Očekujem dobru košarku i pobedu Partizana

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je danas da u prvom meču polufinala serije plej-ofa protiv Radničkog iz Kragujevca očekuje dobru košarkašku predstavu i pobedu svog tima.
-Radnički je dobra ekipa i u završnici sezone podižu kvalitete igre. Izgubli su od Mega Vizure na svom terenu za treće mesto, ali ne trebe ih ocenjivati kroz taj meč. Imaju dobru kontru, dobro gađaju za tri poene i dosta zaviše od šuta. Dolaze u Beograd rasterećeni, nemaju imperativ, ali sigurno će biti motivisani. Očekujem dobru košarku – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.
On se osvrnuo na meč Partizan – FMP, kada je posle tehničke greške uhvatio Bogdana Bogdanovića za vrat i poslao ga u svlačionicu.
-Širi se tema i produbljuje da sam gurnuo Bogdanovića, tim ljudima bih poručio da rade svoje zadatke. Znam da je košarka u Srbiji paralelan život i postala je više od igre, kao u Šotrinoj seriji, ali to nije naša greška. Ipak, imamo i mi greške, ovo je stresan posao i to je normalno. Međutim, nismo mi krivi za podizanje košarke na druge nivoe – poručio je Vujošević.
Trener Partizana istakao je da su svi igrači spremni za sutrašnji meč i da u ekipi nema povređenih.
Prema njegovim rečima, Zvezda i Partizan su favoriti u borbi za titulu, ali to ne znači da neće biti neizvesno u polufinalnim mečevima.
-Crvena zvezda i mi smo favoriti, ali to ne znači da nas očekuje lak posao, čak i protiv oslabljene Mege. Faktor iznanđenje u sportu je veoma značajan i nepredvidiv. Ne bih voleo da bude umanjen – rekao je Vujošević.
Letonac Davis Bertans istakao je da je ključ pobede u odbrani srpskog šampiona.
-Sutra počinje najvažniji deo sezone. Radnički ima kvalitetan tim, ali mi smo se cele sezone spremali za završnicu. Ključ pobede je dobra odbrana svih 40 minuta – rekao je Bertans.
Utakmica između Partizana i Radničkog igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.

Povezana vest:  Gašić: Loše smo reagovali na grubu igru Bajerna