dusan kecman kos par soloKarte za oproštajnu utakmicu Dušana Kecmana od danas u prodaji

Karte za humanitarnu oproštajnu utakmicu košarkaškog majstora, Dušana Kecmana, koja će se održati 29. juna u hali Pionir sa početkom u 17 časova, danas su zvanično puštene u prodaju. Karte se mogu naći na prodajnim mestima Event tima, a to su TC Ušće II sprat, Dom omladine, Bilet Centar, Blagajna Arene, NS Bilet Centar, Knjižare Laguna i Vulkan, Exclusive Change menjačnice, Win Win shopovi, ali i na sajtu www.eventim.rs ili se mogu poručiti putem Call Centra 0900 11 00 11. Cena ulaznica je simbolična i iznosi 300 dinara, a sva prikupljena sredstva od njihove prodaje će biti uplaćena Fondu B92, za svrhu renoviranja i opremanja obdaništa PU „Dečja radost“ u Svilajncu, koje je pretpelo udar poplavnog talasa tokom poplava u maju 2014.
Oproštajna humanitarna utakmica se realizuje u sklopu akcije B92 „Srce na teren“ povodom završetka igračke karijere Dušan Kecmana, a organizator je agencija DNA Communications. Na utakmici će učestvovati sadašnji i bivši Dušanovi saigrači i treneri iz Srbije i inostranstva, a tačan spisak učesnika znaće se krajem naredne nedelje.
Danas je i zvanično završena kampanja „Tim za sutra“ uz Dušana Kecmana, u okviru koje je ovaj proslavljeni košarkaš obišao deset najvećih gradova u Srbiji i izabrao potencijalne, buduće košarkaške asove, koji će se između ostalog pojaviti i na finalnom događaju u hali Pionir. Ova akcija je realizovana u sklopu projekta „Bambi neguje buduće šampione“, u cilju promocije sportskih vrednosti među mladima.
Dušan Kecman je postao medijska zvezda u Srbiji 25. aprila 2010. godine, kada je u finalnoj utakmici NLB lige, odigranoj u Zagrebačkoj areni, protiv domade Cibone, sa više od pola terena, 0,6 sekundi pre isteka regularnog toka utakmice, pogodio koš za tri poena, čime je „Partizan“ četvrti put uzastopno osvojio ovo takmičenje.
Pored toga što je sedmostruki prvak Srbije, Dušan Kecman je osvajač Evrolige, prvenstva i Kupa Grčke, a igrao je još za Beopetrol, FMP, Makedonikos, Efes Pilsen, Ostende, Kijev, Roan i Monako.

Povezana vest:  EVROLIGA, Real Madrid se plasirao na fajnal-for Evrolige