dragan milosavljevic

Milosavljević: Do oktobra na terenu

Kapiten košarkaška Partizana Dragan Milosavljević rekao je danas da očekuje da će za 10 do 15 dana priključiti treninzima ekipe i da bi trebalo da do oktobra bude spreman da igra.
-Još radim individualno, trčim pravolinijski i za jedno 10 do 15 dana ću početi da treniram s timom. Trebalo bi da u oktobru – novembru budem spreman – rekao je Milosavljević novinarima u Beogradu
Za sada se ne zna sastav Partizana za narednu sezonu.
-Tim će biti još mlađi nego pre, mada imamo još nekoliko igrača na probi i očekujem još nekoliko pojačanja za Evrokup – kazao je Milosavljević.
Bek Partizana se prošle sezone teško povredio, a kazao je da je odlučio da ostane u Partizanu i vrati se u formu iako je imao raznih ponuda.
Najstariji igrač Partizan u narednoj sezoni biće 27-godišnji Milenko Tepić.
-Dobro sam se odmorio i nadam se da će se ta svežina pokazati. Otišla su nam četiri jako bitna igrača iz prošle sezone, ali takve stvari su se i ranije dešavale u Partizanu, i uvek se nalazio način da se to prevaziđe – rekao je Tepić.
On je kazao da nije imao dileme da li ostaje u klubu.
-Uopšte nisam ni razmišljao o odlasku iz Partizana. U decembru prošle godine sam rekao da ću ostati i za ovu sezonu i to nije dolazilo u pitanje -,rekao je Tepić.
Najzvučnije pojačanje Partizana za sada je nekadašnji bek Crvene zvezde Andreja Milutinović.
-Drago mi je što sam u Partizanu, sa ovim momcima i sa Duletom (trenerom Duškom Vujoševićem). Igrao sam pre protiv njih, dobro ih poznajem i lepo su me prihvatili – rekao je Milutinović.
Taj 24-godišnji bek je važio za jednog od najvećih talenata srpske košarke, ali on to nije uspeo da ostvari.
-Još je rano govoriti da li ću ostvariti taj talenat, ali svi dolaze u Partizan zbog rada ovde. Malo sam lutao prošle sezone, Španija, Grčka… Ali sam se vratio i nadam se da ću se dokazati – rekao je Milutinović.
On je rekao da je spreman na sve što s tribina može da mu bude upućeno zbog prelaska u redove „večitog“ rivala.
-Šta da se radi, to je postalo normalno kada se pređe iz Partizana u Zvezdu ili Zvezde u Partizan. Očekujem grdnje sa tribina, ali spreman sam na to. Kada sam razmišljao o dolasku morao sam i tome da razmišljam – rekao je Milutinović.

Povezana vest:  SP TURSKA 2010, Skola najbolji strelac, Ji najbolji skakač