zvezda put
Košarkaši Zvezde otputovali na Zlatibor
Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su na Zlatibor gde će sprovesti bazični deo priprema. Kao i prethodnih nekoliko godina crveno-beli će biti smešteni u hotelu Wai Tai, koji u svom sklopu ima košarkašku dvoranu, teretanu i sve neophodne uslove za kvalitetan rad, a povratak u Beograd zakazan je za 29. avgust.
Od starta priprema, koje su počele 11. avgusta, trener Dejan Radonjić na raspolaganju je imao osmoricu igrača: Marjanovića, Lazića, Dangubića, Rebića, Tejića, Gudurića, Čvorovića i Kaplanovića s obzirom da su Nikola Kalinić, Luka Mitrović, Jaka Blažič i Maik Cirbes zauzeti reprezentativnim obavezama. Čarls Dženkins i novo pojačanje Markus Vilijams za nekoliko dana će se priključiti timu, a u skladu sa obimom posla koji ekipu očekuje na Zlatiboru Radonjić je morao dodatno da osveži snage:
– Ekipi smo priključili Branu Đukanovića i Ognjena Dobrića iz FMP-a, kao i Đorđa Majstorovića, nekadašnjeg Zvezdinog juniora koji je prošle sezone igrao za Helios. O njegovom statusu ćemo odlučivati tek po završetku priprema. S obzirom da nam nedostaje veliki broj igrača na Zlatiboru će sa nama trenirati i Vuk Radivojević što će nam omogućiti da imamo optimalan broj igrača za neometan rad u košarkaškom delu – objasnio je Radonjić.
Povezana vest:  Nebojša Bošković u borbi za svetsku titulu u basketu 1na1