dusko vujosevic par mega

Vujošević: Biće dobre košarke protiv Armanija

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pozvao je danas navijače da stanu uz tim i podrže ekipu na prijateljskoj utakmici protiv italijanskog Armanija.
Odlukom Košarkaškog tribunala za sportsku arbitražu (BAT) račun Partizana je u blokadi, zbog duga kluba od 131.580 evra prema bivšem saigraču Jaki Klobučaru.
-Upravo zbog svih ovih situacija više nego ikada potrebno je da publika stane uz tim. U tom smislu, pozivam ljude da u što većem broju dodju na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta. Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci – rekao je Vujošević za klupski sajt.
On je dodao da novi tim ekipe iz Humske poseduje kvalitet, bez obzira na sve probleme.
-Kada je utakmica bila zakazana stavljena je u ovaj termin da bi bila neka vrsta otvaranja predstojeće sezone. Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima svoju fizionomiju, tu sada ima i nekih lakših povreda, zatim i nekompletnost zbog dobro poznate situacije oko BAT-a, ali i u ovakvom sastavu ima kvalitet – poručio je Vujošević.
Utakmica Partizan – Armani igra se sutra od 20 sati u hali Pionir.

Povezana vest:  Baskonija pobedila Fenerbahče