zvezda cibona

Cibona želi da ponovo iznenadi Crvenu zvezdu

Zagrebačka Cibona pokušaće da pobedi Crvenu zvezdu iako je beogradski klub kvalitetniji, rekao je danas košarkaš hrvatskog tima Marko Jagodić-Kuridža. 
-Oni su i prošle godine bili kvalitetnija ekipa na papiru pa je presudila naša veća želja za pobedom. Imaćemo mi i sada želju, ali ne treba bežati od činjenice da su kvalitetniji od nas. Učinićemo sve da im otežamo posao i da ih pobedimo, ako se za to ukaže prilika – rekao je Jagodić-Kuridža hrvatskim medijima. 
Crvena zvezda će sutra od 20.00 u Zagrebu gostovati Ciboni u drugom kolu Jadranske lige. Trener Cibone Slaven Rimac kazao je da utakmica protiv Zvezde može da donese neophodno samopouzdanje njegovom timu pred nastavak sezone. 
-Moramo bolje da ispoštujemo ono što dogovorimo pre utakmice, nego što smo to činili na prethodnim dvobojima. Ako to uradimo, onda ćemo odigrati dobru utakmicu, što će nam dati više samopouzdanja za sledeće utakmice sa ekipama koje su u našem rangu i s kojima ćemo se lakše nositi – kazao je Rimac. 
Cibona je prošle sezone napravila veliko iznenađenje pobedivši Zvezdu u polufinalu završnog turnira u Beogradu, posle čega je i osvojila regionalno takmičenje. 

Povezana vest:  Bogdanović ubacio osam poena u porazu Atlante od Jute