radonjic-pressRadonjić: Nastavljamo da gradimo tim

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle blistave pobede nad Cibonom u Zagrenu da će kroz takve utakmice crveno-beli nastaviti da grade svoj mladi tim.
Crvena zvezda je večeras deklasirala Cibonu rezultatom 88:64, u meču 2. kola regionalne Jadranske lige i na pravi nači revanširala se za poraz u polufinalu završnog turnira, u aprilu u Beogradu.
-Čestiram momcima, igrali smo odgovorno od samog starta, kontrolisali igru, povećavali razliku koja je u jednom trenutku bila i nerealna. Posebno me raduje što smo veče pred meč napravili najbolji trening do sada, a kroz ovakve utakmice nastavićemo da gradimo naš mladi tim – rekao je Radonjić za klupski sajt.
Kapiten Luka Mitrović naveo je da su ispoštovani dogovori u pripremi meča.
-Znali smo odakle nam preti najveća opasnost. Uspeli smo da zaustavimo Blesingejma, odigrali dobru obranu i došli do dosta lakih poena. Nismo očekivali da ćemo ovako lako zabeležiti pobedu, ali nema vremena za slavlje i euforiju. Pred nama je novi meč protiv Olimpije i nadamo se nastavku pobedničkog niza – poručio je Mitrović.
Utakmica između Crvene zvezde i Olimpije igra se u subotu u dvorani Pionir.

Povezana vest:  NLB LIGA, Partizan sa prvog mesta ide na završni turnir (FOTO)