radonjic aba crvena zvezda - olimpijaRadonjić: Bilo je mnogo oscilacija u igri

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kazao je da su njegovi košarkaši večeras imali mnogo oscilacija u igri, kao i da timu treba još vremena da dođe do ujednačene igre.
-Bilo je i dobrih i loših perioda igre. Očigledno je da još ima mnogo oscilacija. Očekivali smo čvrstu i dobru igru Olimpije, koja se nije predavala ni kad smo ubedljivo vodili, i u poslednjoj deonici je iskoristila naše slabosti i rezultatski nam se približila.
Zvezda je večeras pobedila Olimpiju sa 73:65 u trećem kolu Jadranske lige, iako je u jednom trenutku imala i 23 poena prednosti. Crveno-beli su u prvom kolu pobedili Levski sa 30, a u drugom Cibonu sa 24 poena prednosti.
-Posle dve ubedljive pobede stvorio se ambijent da će sve biti rešeno samim izlaskom na teren, ali nije baš tako lako. Za neke stvari treba vremena da se nivelišu – rekao je Radonjić.
Zvezdu u četvrtak čeka početak takmičenja u Evroligi, a prvi protivnik biće Galatasaraj.
-Čeka nas kvalitetan i iskusan rival u Evroligi, ali je potpuno jasno sa kojim ćemo ciljem ući u tu utakmicu, bez obzira na to što znamo koliko je kvalitetan protivnik – rekao je Radonjić.
Trener Olimpije Aleš Pipan nije bio nezadovoljan igrom i rekao je da je Zvezda iskoristila sve greške njegovog tima.
-Odigrali smo najbolje što možemo u ovom trenutku. Ali, Zvezda je iskoristila svaku našu grešku. Bilo je dovoljno pet minuta da povede sa 20 i više razlike. Pozitivno je to što se nismo predavali i mislim da smo odigrali sasvim korektno – rekao je Pipan.

Povezana vest:  Kazins vodio Nju Orleans do pobede, 10 poena Bogdanovića