teo i thcf balkon

Teodosić: Đorđević poseduje neverovatnu energiju

Košarkaš moskovskog CSKA Miloš Teodosić rekao je danas da nikada u životu nije video osobu, koja ima više energije od selektora reprezentacije Srbije Aleksandra Đorđevića.
-Đorđević je dobar i inteligentan trener, posvećen je košarci, ali kod njega sam primetio neverovatnu, mogu slobodno da kažem, ludačku energiju. Ne mogu to da opišem, takvu energiju nisam video u životu – rekao je Teodosić za ruski Sports.
On je istakao da je samo Đorđević verovao u uspeh nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Španiji.
-Igrači su imali nadu, ali samo to. Niko nije očekivao da možemo da budemo toliko dobri u Španiji. Jedina osoba koja je od početka verovala u ovaj tim je bio trener. On je od samog starta insistirao da možemo da postignemo veliki uspeh – rekao je Teodosić.
Nekadašnji plejmejker FMP i Olimpijakosa dodao je da se stidi psovanja na tajm-autu utakmice protiv Brazila u grupnoj fazi takmičenja.
-Žao mi je zbog toga, ali takve stvari se dešavaju. Nekada ja, Kristić ili neko od iskusnijih igrača može da podvikne i na taj nači razmrda ekipu. Ranije sam češće radio takve stvari. Nisam koristio iste reči, ali sam bio kritican. Nekada je dobro da se na taj nacin razbudi ekipa – zaključio je Teodosić.

Povezana vest:  EP 2015, Poraz od Litvanije, protiv Turske za polufinale

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES