tereni Mozzart donira za obnovu 100 košarkaških terena

U želji da pomogne obnovu košarkaških terena širom Srbije, kompanija Mozzart pokreće akciju „100 terena za jednu igru“, kako bi se duh košarke ponovo vratio u zemlju šampiona. Akcija će trajati do 1. marta 2015, i odvijaće se na teritoriji cele Srbije, a pri izboru terena za obnovu učestvovaće i građani putem glasanja na kompanijskoj FB stranici i web stranici. 50 terena biće izabrano za renoviranje preko sajta deotvogzivota.com, dok će drugih 50 izabrati zaposleni iz kompanije Mozzart.

Povezana vest:  Partizan poveo u finalu protiv Radivoja Koraća

Mehanizam učestovanja i odabira

Svi ljubitelji sporta koji žele da pomogu da se odaberu tereni treba da fotografišu teren za koji smatraju da mu je neophodno renoviranje, zatim da fotgrafiju, uz kratak opis, okače na sajt www.deotvogzivota.com. Konkurs je otvoren od 13. oktobra 2014. godine i trajaće do 28. februara 2015. godine do ponoći.
Glasanje je započelo, a 10 terena koji svakog poslednjeg dana u mesecu, (zaključno sa 31. oktobrom, 30. novembrom i 31. decembrom 2014. godine, 31. januarom i 28. februarom 2015. godine) do ponoći budu imali najviše glasova, biće obnovljeni. Prva serija obnove terena koji su dobili najviše glasova počeće već od 1. novembra.
Sve informacije i novosti o akciji nalaze se na Facebook grupi Deo Tvog Zivota, na Instragramu, Twiteru, na sajtu deotvogzivota.com i portalu mozzartsport.com. U cilju promocije akcije obnove 100 košarkaških terena pod pokroviteljstvom kompanije Mozzart koristi se hašgtag #deotvogzivota
Iduće godine, košarka će se igrati na 100 novih terena! Budite i vi deo sportske igre! Pomozimo mladim talentima da tereni sa kojih su poleteli Teo, Raduljica, Đorđević i drugi ponovo budu spremni da stvaraju šampione.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Golden stejta, Dalasa i San Antonija