gasic pom trener (1)Gašić: Potreban maksimum za pobedu protiv Mege

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je danas da će crno-beli morati da odigraju na što višem nivou ukoliko žele da pobede Megu u Jadranskoj ligi.
-Značaj utakmice i sam protivnik kod nas izazivaju najpozitivniju reakciju da dobijemo taj susret. Nema prostora za pametovanje, moramo da igramo na što većem nivou i dobijemo jer samo pobede vode u plej-of – rekao je Gašić novinarima u hali Pionir.
Partizan će sutra u 19.00 dočekati Megu u 11, kolu Jadranske lige.
Crno-beli će tu utakmicu igrati četiri dana posle poraza od Hapoela i eliminacije iz Evrokupa, dva kola pre kraja prve faze tog takmičenja.
-Nismo bili tačni ni u jednom aspektu i duboko smo svesni te činjenice. Iako smo eliminisani, ne gubimo ambiciju da se u Evrokupu predstavimo u najboljem mogućem svetlu i iz preostale dve utakmice što bolje spremimo za Jadransku ligu koja je najbitnija – kazao je pomoćni trener crno-belih.
Prema njegovim rečima, ekipa će sada imati više vremena za treninge, a do svog optimuma doći će kada se kompletira.
On je ocenio da će brzina adaptacije Aleksandra Pavlovića zavisiti od njega, ali i od ekipe.
Pomoćnik prvog trenera Duška Vujoševića je istakao da će klubučiniti sve da što pre dovede igrača na poziciji plejmejkera.
-Radimo na tome da već dana ako je to moguće rešimo problem plejmejkera, ali ne zavisi to samo od nas. Učinićemo sve da što pre i kvalitetnije rešimo taj problem – rekao je Gašić.
Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da njegova ekipa mora da pruži maksimum ako želi da pobedi Megu.
-Želimo da pokažemo reakciju i odigramo mnogo bolje nego protiv Hapoela. Želimo da pobedimo, ali to neće biti ni malo lako. Mega igra dobro i moraćemo da pružimo maksimum ako želimo da dobijemo tu utakmicu – rekao je Andrić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Peković: Žao mi je zbog odlaska, ali idem zadovoljan