dejan radonjic cz megaRadonjić: Metalac je najprijatnije iznenađenje ABA lige
 
Posle velikog trijumfa u Valensiji i overe plasmana u TOP 16 fazu Evrolige košarkašima Crvene zvezde Telekom predstoji novi duel, ovog puta u regionalnom takmičenju. Vremena za odmor i slavlje nakon velikog uspeha nije bilo. Zvezdina ekspedicija je u subotu oko 20 sati, nakon osmočasovnog puta, doputovala u Beograd, a za pripremu meča 11. kola regionalnog takmičenja ima samo jedan dan. Jer, crveno-beli već u ponedeljak od 20 sati i 30 minuta gostuju u Valjevu ekipi Metalca koja u debitantskoj sezoni u ABA ligi pruža odlične igre i beleži vrlo dobre rezultate. To je posebno želeo da naglasi i strateg crveno-belih Dejan Radonjić.
– Metalac je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige. Radi se o zaista izvanrednom projektu. Ekipa poseduje jako mnogo potencijala i izvrsno je vođena sa klupe. Usled renoviranja dvorane, prvih nekoliko kola bili su primiorani da sve svoje utakmice igraju u gostima što je u svakom slučaju bilo otežavajuća okolnost za njih i u značajnoj meri je uticalo da ne zabeleže još koji trijumf više. I u prošlom kolu su imali praktično dobijen meč protiv Cibone u Zagrebu i samim tim zaslužuju sve pohvale i veliki respekt – počeo je priču Radonjić i potom dodao:
– Znamo da nas u Valjevu sigurno očekuje puna hala, ali nadam se da ćemo i mi imati podršku naših navijača. Očekujem da i protiv Metalca odigramo kvalitetan meč. Moramo da budemo jako oprezni, jer će igrači Metalca biti jako motivisani i sigurno će dati sve od sebe da nas savladaju. Zato moramo da ponovimo borbenost i agresivnost iz prethodnih mečeva i zadržimo maksimalan nivo koncentracije tokom svih 40 minuta. Posle velikog pražnjenja u meču sa Valensijom i ostvarenog velikog uspeha moramo da budemo spremni da kvalitetno odreagujemo i da nastavimo sa dobrim igrama – poručio je Radonjić.
Na pitanje da li će Stefan Jović, koji je sa ekipom putovao u Valensiju, ponovo zaigrati Radonjić je odgovorio:
– On će biti u timu, ali na dan utakmice ćemo odlučiti da li ćemo biti u mogućnosti da ga koristimo – zaključio je Radonjić.
Povezana vest:  Anđušić se vratio u Partizan