publika-cz-real-1Novogodišnji paket ulaznica ponovo u prodaji

Novogodišnji paket ulaznica za sve mečeve KK Crvena zvezda Telekom do kraja sezone koji je pušten u prdaju krajem 2014. bio je pun pogodak. O tome najbolje svedoči podatak da je tokom ove akcije prodato čak 1613 kompleta ulaznica. S obzirom da za pakete ulaznica za sve utakmice crveno-belih košarkaša i dalje vlada ogromno interesovanje rukovodstvo kluba obezbedilo je mogućnost njihove kupovine u narednih sedam dana.

Naime, u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu novogodišnji paketi ulaznica prodavaće se od ponedeljka 5. januara do nedelje 11. januara u periodu od 10 do 19 sati. Klupske prostorije biće zatvorene samo na Božić, 7. januara.

Povezana vest:  ABA LIGA, Zvezda na početku Jadranske lige dočekuje Mega Leks

Interesovanje za ovim paketom ulaznica naročito je poraslo nakon informacije da su dnevne karte za meč prvog kola E grupe TOP 16 faze Evrolige sa Real Madridom rasprodate za manje od dva sata i da je bilo izuzetno teško doći do ulaznica i mogućnosti da se uživo prati spektakl protiv kraljevskog kluba.

Crvenoj zvezdi u nastavku sezone predstoji još mnogo uzbudljivih utakmica, ne samo u Evroligi već i u regionalnom takmičenju i domaćem šampionatu, zato vas pozivamo da iskoristite ovu mogućnost i rezervišete svoje mesto za sve Zvezdine mečeve do kraja sezone.

Povezana vest:  Maljković: Grupa je teška, ali borićemo se žestoko

Cene novogodišnjeg paketa ulaznica su:

5.000 dinara – tribine A,B,C,D u Pioniru, nivo 400 u Kombank areni.

10.100 dinara – parter 4 i parter B u Pioniru, sektori 221, 222, 223 i 208, 209 i 210 u Kombank areni.

15.200 dinara – bela i plava loža u Pioniru, sektori 201, 202 levo i 203 desno, odnosno sektori 214 i 217 u Komabnk areni.

19.100 dinara – loža u Pioniru, sektori 215 i 216 u Kombank areni.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Rezultati današnjih utakmica 17. kola i tabela

Napominjemo da je u ponudi još svega 1.700 paketa ulaznica među kojima je jako mali broj loža, a da su kompleti karata za tribine u Pioniru i nivo 200 u uglovima Kombank arene rasprodati.

Takođe, posebno naglašavamo da kupovinom ulaznica na najdirektniji mogući način finansijski ćete pomoći voljenom klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES