radonjic zvezda galatasarajRadonjić: Galatasaraj iskoristio iskustvo i kvalitet

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su košarkaši Galatasaraja iskoristili iskustvo i kvalitet i zasluženo večeras savladali njegovu ekipu u Evroligi.
-Želja je bila evidentna, to nije sporno, ali oni su apsolutno uspeli da svoj individualni kvalitet i iskustvo iskoriste i u svakom trenutku kada smo imali nadu oni su to uzimali i na kraju pobedili – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Areni.
Zvezda je kao domaćin u Beogradu izgubila od Galatasaraja sa 65:74 u trećem kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige.
-Galatasaraj je jednostavno bio bolji. Moramo da nastavimo da radimo, da sve ostale utakmice iskoristimo na najbolji – kazao je Radonjić.
Trener crveno-belih je ocenio da se u prva tri kola pokazalo koliko je teže igrati Top 16 fazu Evrolige od regularnog dela.
-Košarkaši Galatasaraja imaju mnogo utakmica u Top 16 fazi i više od toga, za razliku od nas. Posle dobrih igara u prvom delu otišli smo na viši nivo gde su jači protivnici i to je do sada bilo očigledno – rekao je Radonjić.
Prema njegovim rečima, atmosfera u Areni bila je besprekorna.
-Organizacija je bila odlična, a mi smo bili koncentrisani samo na ono što je bilo potrebno da bismo savladali Galatasaraj – dodao je Radonjić.
On je rekao da je je nemoguće održavati ritam koji su crveno-beli imali u prvoj fazi Evrolige.
-Jasno je da smo u seriji od 10 utakmica izgledali odlično I lansirali svest da će da stalno bude tako, ali to je nemoguće. Pred nama je još 11 veoma teških, ali i veoma bitnih utakmica – kazao je Radonjić.
Zvezda će u sledećem kolu gostovati Barseloni.

Povezana vest:  Manji incident u Pioniru - navijači Zvezde uleteli na teren

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES