kraljeviKraljevi zakucavanja na meču sa Žalgirisom

Košarkašima Crvena zvezde Telekom u četvrtak od 20 sati i 45 minuta u Kombank areni predstoji vrlo važna utakmica šestog kola E grupe Evrolige. Rival crveno-belima biće litvanski Žalgiris pa se očekuje vrlo zanimljiv meč. Nema sumnje da će biti mnogo uzbuđenja tokom 40 minuta igre, ali ništa manje zabavno neće biti ni u poluvremenu ove utakmice. Naime, KK Crvena zvezda Telekom je u saradnji sa sponzorom IDEA organizovala nastup akrobatske grupe DUNK KINGS koja će zabavljati publiku atraktivnim zakucavanjima u pauzi između druge i treće četvrtine.

Povezana vest:  Dobrić: Važna pobeda u borbi za prvo mesto

Vrhunski šou program koji Kraljevi zakucavanja izvode širom sveta biće u prilici da vidi i Zvezdina publika čime će se dodatno uveličati košarkaški spektakl u duelu sa Žalgirisom. Deo njihovih atraktivnih poteza možete pogledati OVDE.

Pozivamo navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu, podrže Crvenu zvezdu u nameri da zabeleži još jednu pobedu i uživaju u zanimljivom programu, nalik onom koje imamo prilike da viđamo u NBA ligi.

Treba istaći da karata za duel sa Žalgirisom još ima u prodaji, ali pozivamo navijače da na vreme rezervišu svoja mesta jer je za samo četiri sata prvog dana prodaje (utorak do 14 sati) već prodato 4500 ulaznica. Ako se u obzir uzme i približno identičan broj sezonskih karata koji je u opticaju to praktično znači da je polovina kapaciteta Kombank arene već popunjena.

Povezana vest:  U petak utakmice četvrtfinala Kupa za žene

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) po cenamo od 600, 900, 1200 i 1500 dinara.

Cene pojedinačnih karata u luksuzno opremljenim SKY BOX-ovima koji se nalaze na nivou 300 koštaju 5.000 dinara, a Sky box-ovi u Kombank areni broje 10 ili 15 mesta. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 10.000 dinara.

Povezana vest:  Trinkijeri pred Zadar: Sada svaka utakmica vredi duplo

Još jednom posebno naglašavamo da kupovinom ulaznica navijači na najdirektniji način finansijski pomažu klubu u nameri da u nastavku sezone beleži još bolje rezultate.