kraljeviKK CRVENA ZVEZDA I IDEA PRIPREMILI IZNENAĐENJE ZA PUBLIKU

Košarkaški klub Crvena Zvezda i IDEA pozivaju sve verne navijače i ljubitelje sporta da im se pridruže na utakmici Crvena zvezda – Žalgiris koja će se održati u četvrtak, 5. februara u 20:45h u Kombank areni, da prisustvuju velikom akrobatskom spektaklu organizovanom po uzoru na najznačajnije NBA utakmice, i pruže podršku igračima do dođu nove pobede u TOP 16 fazi Evro lige.
Ovim povodom KK Crvena zvezda i IDEA su pripremili pravo iznenađenje za svoju publiku i sve ljubiteje sporta. Sve prisutne će pre početka utakmice i tokom poluvremena zabavljati sedmočlana akrobatska grupa Dunk Kings iz Slovenije, a vrhunski šou program koji ovi „Kraljevi zakucavanja“ izvode širom sveta biće u prilici da vidi i zvezdina publika, čime će se dodatno uveličati košarkaški spektakl u duelu sa Žalgirisom.
Dodatni motiv svim košarkašima Zvezde biće i koševi za 3 poena. Društveno-odgovorna akcija KK Crvena zvezda i IDEA pod nazivom TROJKA ZA POMOĆ biće nastavljena i na utakmici sa Žalgirisom, a kao što je to bio slučaj i na prethodnim mečevima, svaki pogođen koš van linije 6,75 zvezdinih košarkaša validiran je se sa 3.000 dinara u proizvodima K plus i biće namenjen u humanitarne svrhe.
Na ovaj način je do sada podrška namenjena organizacijama kao što su Special Olympics, UNICEF i Fondaciji Đoković, a utakmica sa Žalgirisom biće nova prilika da svi zajedno bodrimo „crveno-bele“ da hrabrim šutevima za 3 poena i donacijom obraduju još nekoga.

Povezana vest:  Srbija imala dva predstavnika na Jordan Brand Classic kampu