aren cz olimpijakos

KK Crvena zvezda: Karata nema i neće ih ni biti

 

Košarkaški klub Crvena zvezda još jednom obaveštava celokupnu javnost da je njen predlog da se po principu reciprociteta razmene ulaznice za meč sa Panatinaikosom odbijen od strane čelnika atinskog kluba. Shodno tome, Crvena zvezda nije bila u prilici da organizuje odlazak navijača u Atinu, jer rukovodstvo Panatinaikosa iz bezbednosnih razloga nije omogućilo ni kupovinu ulaznica za ovaj meč. S obzirom na raznorazne napise u grčkim medijima KK Crvena zvezda još jednom želi jasno da stavi do znanja da ne snosi bilo kakvu odgovornost ukoliko su pojedini navijači, državljani Srbije, u sopstvenoj režiji otputovali u glavni grad Grčke, jer organizovanog puta za navijače od strane kluba nije bilo.

Povezana vest:  Ðilas: Savez vratio dugove

Već dugo godina unazad u Grčkoj postoji pravilo da u duelima večiti atinskih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa u dvoranama nema navijača gostujućih timova kako bi se predupredili pokušaji bilo kakvih incidenata među navijačkim grupama. Zbog dobro poznaih bratskih odnosa između navijača Crvene zvezde i kluba iz Pireja, organizator i domaćin ove utakmice odlučio je da to pravilo primeni i na ovaj evroligaški meč sa Zvezdom.

Povezana vest:  EP SLOVENIJA 2013, Srbija bez Markovića protiv Francuske

Iz tog razloga KK Crvena zvezda još jednom apeluje na svoje navijače i simpatizere da ne putuju u Atinu na duel sa Panatinaikosom, jer im ni na koji način neće biti dozvoljen ulaz u dvoranu OAKA. S obzirom da su čelnici Panatinaikosa odbili predlog o razmeni karata poslali su jasnu poruku da nisu u stanju da garantuju bezbednost i zato molimo navijače ozbiljno shvate ovaj apel kako bi se izbegli bilo kakvi problemi.

Povezana vest:  Radonjić: Uprkos umoru, pobeda nad Igokeom imperativ