djokovic pobeda-finale ao

Crvena zvezda: Petrović da preuzme rukovođenje TSS

Teniski klub Crvena zvezda saopštio je danas da apsolutno podržava predlog Novaka Đokovića da poznati privrednik i sportski radnik Mirko Petrović preuzme rukovođenje Teniskim savezom Srbije (TSS).
Crvena zvezda ističe da je potpuno jasno da je za budućnost srpskog tenisa od vitalne važnosti nastavak dobrih rezultata i da se to može postići samo „besprekornim radom i angažovanjem svih teniskih prijatelja“.
-Petrović, kao veliki entuzijasta i dokazani menadžer, čovek koji je nebrojeno puta na razne načine pomagao razvoj sporta u Srbiji, idealno je rešenje za TŠ. Ne manje značajna je pomoć i podrška koju će imati od Đokovića i njegovog stručnog tima, koji će na sportskom planu savetima i autoritetom ubrzati razvoj mnogim asovima – navodi se u saopštenju Crvene zvezde.
Najbolji teniser sveta, Đoković, ranije danas u razgovoru sa novinarima u Beogradu najavio je da će u TSS uskoro uslediti određene promene i pritom podrzao kandidaturu Petrovića za predsednika te organizacije.
-Uvereni smo da Petrović i tim koji će on okupiti garantuju bolje dane za srpski tenis i stoga pozivamo sve klubove u Srbiji da podrže ove promene – poručuje se u saopštenju Crvene zvezde.
Aktuelni predsednik TSS je Vuk Jeremić.

Povezana vest:  Verila se teniserka Karolina Voznjacki