radonjic an LEVSKI007Radonjić: Trofej u Kupu je bitan, uvek će i biti
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je današnjim osvajanjem Kupa Radivoja Koraća njegova ekipa ispunila jedan od ovosezonskih ciljeva.
-Stvoren je ambijent da se izgubio njegov značaj, ali ovaj trofej je bitan i uvek će biti bitan. Jedan cilj smo ispunili – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Nišu.
Zvezda je u finalu pobedila Megu sa 80:74 i tako osvojila treći uzastopni trofej pobednika nacionalnog Kupa.
Radonjić je kazao da je bilo nerealno očekivati da njegova ekipa bude najspremnija posle velike potrošnje protiv Partizana.
-To je i bilo vidljivo u prvom poluvremenu. Pravili smo mnogo nekih grešaka, atipičnih za nas. Mlada, talentovana ekipa Mege je sticala samopouzdanje i gradila prednost. U nastavku smo kvalitetnije odreagovali i podigli nivo. Opet smo imali zavšnicu koju smo rešili u našu korist – kazao je Radonjić.
Trener crveno-belih je dodao da je zadovoljan reakcijom njegovog tima posle Nove godine i da mu je „žao“ što su ekipu „malo poremetile povrede“.
-Sledi priprema za najvažniji deo sezone i utakmice koje treba da odigramo u polufinalu Jadranske lige kako bismo obezbedili učešće u Evroligi. Očekujem borbu i za ostale trofeje – rekao je Radonjić.
Zvezda će u narednoj utakmici u četvrtak gostovati Real Madridu u Evroligi.
Povezana vest:  Džikić: Nema pritiska, pobeđivali smo favorite i u gostima