mega leks zvezda

Zagorac: Više smo zaslužili pobedu od Zvezde

 
Košarkaš Mega Leksa Rade Zagorac rekao je da je njegova ekipa više zaslužila pobedu u večerašnjem finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde.
-Videli ste sve. Čestitam Zvezdi na pobedi, mislim da smo pobedu zaslužili i mi, možda i više od njih. Tu sreću su možda negde ranije zaslužili, mi nismo. Mislim da smo bili bolji rival, sreća im se osmehnula ovaj put, pitanje je da li će biti tako i sledeći. Još jednom ponavljam – mislim da smo zaslužili pobedu – rekao je Zagorac novinarima posle utakmice u Nišu.
Mega je izgubila od Zvezde sa 80:74, iako je vodila tokom prvog poluvremena, a susret je rešen u finišu, poput prošlogodišnjeg finala u kojem su se sastale te dve ekipe.
-Nama će ovo iskustvo jako značiti za budućnost, mislim da nije nikakvo opravdanje što smo mladi, jer smo mnoge otvorene situacije morali da rešimo – naveo je Zagorac.
Igrač Mege Nikola Jokić složio se sa Zagorcem da je i njegova ekipa zaslužila pobedu.
-U nekim situacijama nismo uspeli da ih iskontrolišemo. Skakali su, dobili su neke faulove, dali su bacanja, mi smo promašili. I to je to… Celu utakmicu smo bili egal, ne bi bilo nezasluženo da smo pobedili – naveo je Jokić.
Centar Mege Dejan Musli je istakao da njegova ekipa nije imala sreće.
-Dali smo od sebe, veći deo smo vodili. U ovoj utakmici nismo imali  sreće, što je jako bitan faktor, ali će ova utakmica biti škola ovim mladim igračima za neke druge mečeve – kazao je Musli.
 
Povezana vest:  Partizan najgledaniji kao domaćin, Zvezda kao gost u ABA ligi