dejan radonjic cz olimpijakosRadonjić: Greške su nas skupo koštale

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je u četvrtak uveče da je veliki broj grešaka uzrok ubedljivog poraza njegovog tima od Reala u Madridu.
-Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, čak smo uspeli da steknemo I vođstvo. Ali od tog trenutka skupo smo platili sopstvene greške I dozvolili smo Realu da napravi preokret i stekne vođstvo. Kad ekipa kao što je Real stekne osetniju prednost, veoma je teško vratiti se u meč – rekao je Radonjić za klupski sajt.
Crvena zvezda poražena je u četvrtak uveče u Madridu od Reala sa 61:85 u utakmici osmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.
-Evidentno je da je Real u značajnoj meri unapredio svoju igru u odnosu na naš prvi ovosezonski meč u Beogradu. Tokom januara su igrali jako dobro, ali sada su još bolji. Još su uigraniji I sigurno su jedan od najozbiljnijih pretendenata za plasman na fajnal-for, čak i za osvajanje Evrolige – rekao je Radonjić.
Zvezdi je poslednja, osma u Grupi E sa sedam poraza, uz jedan trijumf u Top 16 fazi Evrolige, dok Real ima sedam trijumfa iz osam utakmica I nalazi se na prvom mestu.

Povezana vest:  Rubio ne igra na EP zbog povrede zgloba