dule_vujosevic_par_fmpSUPERLIGA SRBIJE

Vujošević želi izmirenje sa navijačima

 

U derbiju desetog kola košarkaške Super lige Partizan u suboru dočekuje Hemofarm sa željom da se Vrščanima revanšira za jedini poraz u šampionatu Srbije i pobedom praktično obezbedi najbolju poziciju u plej ofu.

-Hemofarm je godinama formirao ovaj veoma kvalitetan tim, koji ima velike izglede da osvoji titulu. Sve dosadašnje utakmice protiv njih bile su veoma čvrste, sa dosta startova na ivici povrede, a tako će sigurno biti i sutra – rekao je šef stručnog štaba Partizana Duško Vujošević.

Povezana vest:  NBA VESTI, Rubio u ponedeljak na operaciji zgloba

Prema njegovom mišljenju, sutrašnja utakmica je za „crno-bele“ najvažnija u ligaškom delu Super lige, jer pobeda sa više od dva poena razlike praktično osigurava prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej ofu.

Zbog toga je Vujošević pozvao navijače da ispune „Pionir“ i pomognu ekipi da ostvari važnu pobedu.

-Rekao sam da nam je u Parizu nedostajao onaj deo navijača koji nije bio tamo. Da su došli, mislim da bismo dobili bar jednu utakmicu. Nesporazuma uvek ima i ako je potrebno da se nekome lično izvinim, izvinjavam se – rekao je Vujošević.

Povezana vest:  NBA, Majami Hit I bez povređenog Dvejna Vejda sjajan

Trener Partizana je dodao da bi, bez obzira na sve što se dešavalo, „svi koji ne dođu u ‘Pionir’ kada se igra najvažnija utakmica sezone trebalo dobro da se zamisle“.

Utakmica Partizan – Hemofarm igra se u subotu od 18 časova.