GROBARI GRUPNA PIONIR
Odigran revijalni meč „Grobari za nas“ u Pioniru
 
Košarkaši klub Partizan organizovao je večeras u hali Pionir revijalni meč „Grobari za nas“ i tom prilikom na jednom mestu okupio članove skoro svih generacija, koje su prethodnih godina ispisivale bogatu istoriju crno-belih.
 Utakmica bivših i sadašnjih igrača odigrana je na inicijativu navijača i prijatelja Partizana, s ciljem da se pomogne klub koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.
 Pobedu je odneo „crni“ tim, koji je slavio protiv „belog“ rezultatom 114:111 (28:25, 36:25, 37:28, 13:33).
 Utakmica je odigrana pred oko 6.000 gledalaca, a sudili su Vojislav Vuković, Zoran Dimitrijeviać i Milorad Milojković.
 BELI TIM: Tepić 4, Zorkić 11, Andrić 12, Murić 11, Božić 5, Šćepanović 7, Marinković 5, Čanak 11, Grbović 4, Bezbradica 2, Milutinov, Kuzeloglu 15, Dragutinović 2, Tomašević 8, Akojon 4.
 CRNI TIM: Dalo 9, Avdalović 7, Pavlović 10, Milosavljević 12, Petrović 10, Kecman 7, Milutinović 8, Milojević 6, Čubrilo 13, Mačvan 10, Đumić, Glišić 2, Aranitović 2, Radošević 6, Đorđević 3, Danilović 8.
 Dvorana Pionir bila je mala da primi sve koji su na parketu ponovo želeli da vide Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Gorana Grbovića, Dejana Tomaševića, Dejana Milojevića, Dušana Kecmana i ostale asove Partizana.
 Više od 6.000 gledalaca moglo je da uživa i u majstorijama Miroslava Radoševića, Veselina Petrovića, Aleksandra Čubrila, Vladimira Dragutinovića, igrača koji se nakon završetka karijere dugo nisu pojavljivali u javnosti.
 Da nije zaboravio košarku pokazao je i aktuelni predsednik Partizana Danilović, koji je sa nekoliko elegantnih ulaza i poteza podsetio na dane kada je vladao evropskim i svetskim parketima.
 Ekipe su kao treneri predvodili Duško Vujošević i Žarko Stijović s jedne, odnosno Vlada Jovanović i Dragan Todorić s duge strane.
 Utakmici su u civilu prisustvali Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Željko Rebrača, Žarko Paspalj, Slaviša Koprivica, Branko Sinđelić, Miroslav Berić, Zoran Stevanović, Ivo Nakić, Mlađan Šilobad, Uroš Tripković, Miško Marić i mnogi drugi bivši asovi tima iz Humske.
 Akciju “Grobari za nas” podržao je i fudbalski tim Partizana, kojeg su večeras u Pioniru predvodili kapiten Saša Ilić i trener Marko Nikolić.
 Za razliku od igrača i stručnog štaba, koji su dočekani aplauzom, navijači su izviždali novo rukovodstvo, posebno predsednika Zorana Popovića, koji je dešavanja na parketu pratio u društvu potpredsednika crno-belih zaduženog za sportska pitanja Ljubiše Tumbakovića.
 Navijači Partizana imali su priliku da prvi put uživo vide najnovije pojačanje košarkaša crno-belih Džoaša Akojona, koji će zvanično debitovati u nedelju protiv Zadra, u utakmici 25. kola regionalne ABA lige.
 U pauzama između četvrtina publiku su zabavljali Neverne bebe, bubnjar Dragoljub Đuričić, Marko Bulat, reper Gru, Bane MVP i grupa JNA sa poznatom pesmom ?Dobro pamtim sve?.
 
PHOTO: ATA Images
Povezana vest:  Vujošević: Teška situacija, ali izborićemo plej-of