vujosevic i pom trener grobari
Vujošević: Navikne se na emocije kad se živi od Partizana
 
Trener Partizna Duško Vujošević rekao je da su navijači crno-belih večeras u hali Pionir u Beogradu još jednom pokazali veliku ljubav prema klubu.
U Pioniru je večeras pred više od 7.000 ljudi odigrana revijalna utakmica za pomoć košarkaškom klubu Partizan, koja je okupila brojne legende kluba – Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Dejana Tomaševića, Vuleta Avdalovića, Petra Božića i druge.
-Kad čovek živi od Partizana. navikne se na jake emocije, večeras je bio jedan od takvih trenutaka. Meni nije nepoznata ova ljubav prema klubu, ovo je nešto što sam očekivao – rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.
-Svi smo sada u različitim ulogama, ali smo svi pre svega veliki navijači Partizana. Kao što stalno govorim – ovo su časovi ljubavi – dodao je Vujošević.
Meču su prisustvovali i fudbaleri Partizana, prevođeni trenerom Markom Nikolićem, predsednikom Zoranom Popovićem i potpredsednikom kluba Ljubišom Tumbakovićem. Nedavno je fudbalski klub i novčano pomogao košarkaškom.
-Nije sasvim tačno da i prethodna uprava nije pomagala, ali nije bilo ovolike sume kao sada. Dobili smo 24 miliona dinara i tim sredstvima je isplaćena jedna plata igračima. Daleko od toga da to rešava probleme, ali je pomoć data davljeniku, pružena je slamka spasa od kluba koji i sam nije u dobroj finansijskoj situaciji – kazao je Vujošević.
Zadovoljstvo nastupom na revijalnoj utakmici „Grobari za nas“ nisu krili ni bivši igrači.
-Bila je sjajna atmosfera i ambijent, svi smo uživali na večerašnjoj utakmici. Svi smo se rado odazvali ovoj jako lepoj akciji, poslata je lepa slika… Ovo je pravi momenat, u sred sezone, da se pomogne klubu – rekao je Dušan Kecman.
Sa Kecmanom se složio i Vule Avdalović.
-Znamo da je klub u teškoj situaciji. Čim su nas zvali, znali smo da ćemo svi doći. Partizan je stvar koja nas sve povezuje. Uvek je lepo videti stare saigrače… – naveo je Avdalović.
 
PHOTO: ATA Images
Povezana vest:  SP ŠPANIJA 2014, Košarkaši Srbije poraženi od Francuske u poslednjim sekundama