luka mitrovic

 

Mitrović: Ponosan sam na ekipu Crvene zvezde

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas je ponosan na ekipu što je zabeležila pobedu u gostima nad Galatasarajem u 10. kolu Top 16 faze Evrolige. 
-Drago mi je da smo upisali trijumf i pokazali da sa ekipama u Top 16 fazi uspešno možemo da se nosimo i na gostujućim terenima. Maksimalno smo iskoristili naše prednosti, igrali smo upravo onako kako smo se i dogovorili pre meča, agresivno u odbrani uz kontrolu skoka i sa dosta trčanja i zasluženo smo pobedili – rekao je Mitrović za klupski sajt. 
Crvena zvezda je sinoć u Istanbulu pobedila Galatasaraj sa 91:68 u utakmici 10. kola Grupe E Top 16 faze Evrolige. 
-Velika pobeda za nas. Ispostavilo se da Galatasaraj nije bio u okrnjenom sastavu, kao što se pre utakmice najavljivalo, i da su igrali u dosta široj rotaciji. Ipak, to nas nije zavaralo, igrali smo silno motivisani i uz maksimalan pristup – kazao je Mitrović. 
Naredni portivnik izabranicima trenera Dejana Radonjića u Top 16 fazi biće Barselona. 
-U Beograd ne dolazi svaki dan ekipa kao što je Barselona. Nadam se da će Arena još jednom biti ispunjena do poslednjeg mesta, da će nam navijači pružiti veliku podršku i da ćemo pokušati zajedničkim snagama da savladamo tako veliki tim i klub kao što je Barselona. Trijumf nad Barsom bi mogao da bude kruna svega onog što smo do sada uradili u Evroligi – kazao je Mitrović. 
Zvezda će 19. marta u Beogradskoj areni dočekati Barselonu u utakmici 11. kola Grupe E Top 16 faze Evrolige. 

Povezana vest:  Mega Leks pobedio zagrebačku Cibonu