vladan milojevic trener cukaricki

Trener Čukaričkog: Verujem u svoje igrače

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegovi fudbaleri nemaju problema sa samopouzdanjem i da će se potruditi da odigraju dobru utakmicu I pobede Voždovac u predstojećoj utakmici 19. kola Super lige. 
-Probaćemo da zadržimo svoju filozofiju, dobro ćemo se spremiti I dati sve od sebe da prikažemo dobar fudbal. Imamo veliko poštovanje prema protivniku, ali verujem u svoje igrače – rekao je Milojević na konferenciji za novinare na Banovom brdu. 
Milojević je izjavio da „ima slatke muke“ oko sastavljanja tima, s obzirom na to da „ima 20 odličnih igrača“ na raspolaganju. Trener Čukaričkog je kazao da ekipi nije poljuljano samopouzdanje posle remija sa Borcem u prošlom prvenstvenom kolu (1:1). 
-Odigrali smo sa željom da pobedimo, ali tako se namestilo… Svako igra da pobedi, svako se nada. Imamo samopouzdanje, kako igrači, tako i svi mi ostali u klubu. Čutimo i radimo, nema euforije i na kraju ćemo da podvučemo crtu – kazao je Milojević. 

Povezana vest:  UEFA odbila žalbu Legije

On je dodao da je Voždovac opasan protivnik zbog pozicije na tabeli, pošto posle 18 kola zauzima pretposlednje mesto sa 11 bodova. 
-Pozicija na tabeli im ne ostavlja mnogo prostora osim da svaku utakmicu igraju pod velikim imperativom – istakao je Milojević. 
Trener Čukaričkog je ipak rekao da je protivnik kvalitetan tim. 
-Voždovac je kvalitetna ekipa sa dobrim igračkim kadrom, bez obzira na to što je mnogo igrača promenjeno tokom sezone. Mnogo su bolji nego što to pokazuje stanje na tabeli – kazao je Milojević. 
Desni bek Nikola Janković rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Voždovac. 
-Voždovac je dobra ekipa koja želi da igra fudbal, što nama odgovara. To je tim koji zaslužuje mnogo više od onoga što sada ima. Mnogo želimo pobedu i da se vratimo trijumfalnom nizu – rekao je Janković. 
Čukarički će igrati na gostujućem terenu protiv Voždovca sutra od 14 časova, u 19. kolu Super lige Srbije. 

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Blater: Brazil zaslužuje ocenu 9,25 za organizaciju SP