dejan radonjic kzn arena

Radonjić: Pobeda protiv PAO na oproštaju od Evrolige

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da se nada da će njegov tim odigrati još jednu spektakularnu utakmicu u Evroligi i pobediti Panatinikos na oproštaju od elitnog klupskog takmičenja.
-Dolazi nam Panatinaikos protiv kojeg završavamo ovogodišnje izdanje Evrolige. Grci su višestruki prvaci Evrope, spoj su isksunih, mladih i talentovanih košarkaša, napredovali su pod vodjstvom trenera Ivanovića, a predvodi ih Dijamantidis. Želimo da odigramo na najbolji mogući način i savladamo Panatinaikos, što bi bila kruna igranja u Evroligi – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.
Radonjić je istakao da su svi igrači spremni nakon što su se od povreda oporavili Branko Lazić i Markus Vilijams.
-Panatinaikos je do sada napravio odličan posao, ali su porazom od Albe došli u situaciju da u Beogradu moraju da pobede. Crvena zvezda će takodje biti veoma motivisana i odigraće još jedna bitan meč – rekao je Radonjić i dodao da u ovom trenutku ne razmišlja o početku polufinalne serije plej-ofa ABA lige protiv Partizana.
Crngorski stručnjak rekao je da je počastvovan što je drugu godinu zaredom proglašen za najboljeg trenera u regionalnom takmičenju.
-Nagrada je posledica kvalitetnih igara tokom cele sezone pošto smo osvojili prvo mesto sa samo dva poraza, ogromnog rada i posvećenosti celog stručnog štaba i trenera, ali i obaveza da ostvarimo naše ciljeve do kraja sezone – zaključio je Radonjić.
Utakmica 14. kola E grupe Top 16 faze Evrolige izmedju Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se sutra od 20.45 sati u dvorani Pionir.

Povezana vest:  Sezonske ulaznice Radničkog od ponedeljka, ista cena