pionir hala spoljaKapije Pionira se otvaraju tri sata ranije, razmene ulaznica između dva kluba neće biti

Pred prvu utakmicu polufinalne serije plej-ofa ABA lige održan je sasatanak svih bezbednosnih službi kome su prisustvovali i predstavnici Crvene zvezde Telekom i Paratizana NIS. Za utakmice večitih rivala biće sprovedene opsežne mere bezbednosti u cilju da mečevi crveno i crno-belih proteknu u najboljem redu. Kapije dvorane Pionir biće otvorene čak tri sata ranije, odnosno već od 18 sati, pa se pozivaju navijači da ranije dođu u halu kako bi se izbegle gužve jer će na ulazima biti sprovedena rigorozna kontrola. Takođe, oko hale Pionir biće organizovana dva bezbednosna prstena tako da niko bez karte neće moći da priđe dvorani. Ova odluka biće striktno poštovana tako da još jednom apelujemo na sve one koji nemaju ulaznice da ne pokušavaju da priđu beogradskom hramu košarke jer im to neće biti omogućeno.
Takođe, na sastanku je odlučeno da razmene ulaznica između dva kluba neće biti. Odluka je doneta iz bezbednosnih razloga kako bi se spustila tenzija. Na ovaj način će takođe Crvena zvezda biti u prilici da iskoristi prednost domaćeg terena koju je apsolutno zasluženo stekla osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu regionalnog takmičenja.
Posebno naglašavamo da će prilikom ulaska u halu strogo biti poštovana numerizacija karata. To praktično znači da niko neće moći da bira ulaz, niti će po ulasku u halu biti u mogućnosti da promeni tribinu.
KK Crvena zvezda apeluje na navijače da navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe pirotehničkih sredstava.

Povezana vest:  Crvena zvezda raskinula ugovor sa Paunovićem