sampionske majiceŠampionske majice i kačketi u prodaji
 
Svečanu ceremoniju dodele pehara i šampionskog prstenja ABA lige košarkaši i članovi stručnog štaba Crvene zvezde Telekom su dočekali potpuno spremni. Naime, specijalno dizajnirane majice i kačketi bili su unapred pripremljeni, pa su nekoliko trenutaka nakon poslednjeg zvuka sirene svi članovi crveno-belog tima bili uniformisani u šampionsku odevnu kombinacju.
Šampionski logo na prednjoj strani upotpunjen je porukom na poleđini – MI SMO TAJ TIM i ispisom imena svih 16 igrača koji su bili licencirani za ovu sezonu regionalnog takmičenja kao i imena devet članova stručnog štaba i lekarskog tima.
Za majicama i kačketima koji simbolišu prvu Zvezdinu šampionsku titulu u ABA ligi vlada veliko interesovanje. Na radost i zadovoljstvo mnogih majice će moći da se kupe u slobdnoj prodaji, pa će svi oni koji to žele imati suvenir na istorijski uspeh crveno-belih košarkaša. Majice i kačketi će u ponedeljak moći da se rezervišu na broj telefona 011/3284-780,  a od utorka 5. maja će moći da s kupe u službenim prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Cena kačketa je 990 dinara, dok majice koštaju 1290 dinara.
Povezana vest:  Rafal Predraga Stojakovića