dule vujosevic par metalac (2)

Vujošević: Favoriti smo, ali Konstantin je dobar tim

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da su crno-beli apsolutni favoriti uoči utakmice protiv Konstantina, ali i dodao da su Nišlije dobar tim.
-Nakon sinoćnjeg derbija sa Crvenom zvezdom podrobno smo analizirali i sagledali greške koje smo pravili tokom utakmice. Spremamo se za sve ono što nas čeka u nastavku takmičenja u Superligi Srbije, samim tim i za sutrašnju utakmicu protiv Konstantina – kazao je Vujošević za klupski sajt.
Tim iz Niša ima skor od šest poraza i jedan dobijeni meč protiv Metalca u 6. kolu.
-Oni su ekipa koja je pokazala dobar nivo kvaliteta, kako individualnog tako i timskog. Nakon naše prve utakmice u Nišu, koju su odigrali na dobrom nivou, zapali su u rezultatsku krizu, da bi praktično posle meča sa Metalcem pokazali upravo ono o čemu sam već prieao. Mi želimo u tom svetlu da ih posmatramo i na takav način spremamo se za sutrašnji meč. Sigurno smo apsolutni favoriti, to je utakmica u kojoj želimo da izvučemo što više koristi sagledavajući sve aspekte naše igre – zaključio je Vujošević.
Susret 8. kola Superlige Srbije između Partizana i Konstantina, kao početak drugog kruga utakmica, igra se sutra u hali Pionir od 19.30 sati.

Povezana vest:  Srpski basketaši šampioni sveta