Metalac Farmakom - Crvena zvezda Telekom

Na Metalac za 300 dinara

Košarkaši Crvene zvezde Telekom jedini su neporaženi tim u dosadašnjem delu Super lige Srbije. Izabranici trenera Dejana Radonjića nanizali su osam uzastopnih pobeda, a trijumfalni niz žele da nastave i u meču sa Metalcem koji je na programu u subotu u dvorani Pionir od 20 časova.
Crveno-beli su u poslednjem meču protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici imali veliku podršku navijača koja im je u značajnoj meri pomogla da naprave preokret i zabeleže još jednu pobedu. Svi u taboru Zvezde se nadaju da će i protiv Valjevaca imati gromoglasnu podršku navijača sa tribina pa ovom prilikom pozivamo Zvezdine pristalice da u što većem broju dođu u beogradski hram košarke.
Karte za ovu utakmicu biće u prodaji od petka 22. maja na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još stotinak prodajnih mesta širom Srbije), dok će na dan meča ulaznice moći da se kupe i na blagajni Pionira od od 16 sati pa sve do početka meča.
Karte za tribine koštaju 300, a za parter 400 dinara. Za plavu i belu ložu je neophodno izdvojiti 600, a za ložu 800 dinara. Ulaznice za počasna mesta tik uz teren (court seat) koštaju 3.000 dinara.
Posebno naglašavamo da kupovinom ulaznica na najdirektniji mogući način finansijski možete da pomognete voljenom klubu da u finišu sezone ostvari vrhunske rezultate.

Povezana vest:  Održan novogodišnji turnir Borislav Reba Ćorković