dule vujosevic par krkaVujošević: Dobro plaćen tim protiv tima koji nije plaćen
 
Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević poručio je danas da je svaka utakmica protiv Crvene zvezde važna, bez obzira šta donosi.
-Svaka utakmica između Partizana i Zvezde ne nosi slučajno epitet derbija, bez obzira sta znaci i donosi, svaka po sebi je je važna i igra se u posebnom emotivnom statusu, uprkos tome što su mnogo bile značajnije utakmice u ABA ligi i prvi meč u Siperligi koji smo ubedljivo izgubili, a samim tim smanjili šsanse da izborimo prvo mesto za plej-of – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani PIonir.
On je dodao da su kapiten Dragan Milosavljević i Edo Murić lakše povređeni i da ovog momenta ne zna da li će igrati.
-Sigurno ej da nećemo rizikovati da sa hroničnim povredama uđu u plej-of- istakao je trener crno-belih.
Vujošević još jednom nije propustio priliku da podseti na nezavidnu finansijsku situaciju crno-belih.
– Svi moraju da shvate da sutra igra ekipa koja je dobro plaćena, možda uz malo kašnjenje, protiv ekipe koja nije plaćena. Vidim da to što potenciram mnogima smeta, barni se sponzorisanje Partizana. Materijalna situacija je svuda losa, mi ne možemo da damo otpor drugačije nego tako da najbolje radimo svoj posao- rekao je Vujošević.
Trener crno-belih podsetio je na odlazak sedmorice igrača iz prošle zone i na odlazak Gagića tokom ove.
-Godinama upozoravam da se nalazimo u teškoj situaciji i nemamo razumevanje države. Mnogi su očekivali da ćemo losije proći, ali igraci se časno bore u vreme bešćašća. Nista u Partizanu nije normalno, mi smo u takvoj situaciji da moramo da se borimo za opstanak. Oni koji su isprojketovali stavljanje tačke na crno-beli svet su nas doveli ovde. Ako nisu uspeli ove godine, nastaviće da rade u narednim. Ja se u medijima pežorativno nazivam crnogorskim srucnjakom, a prvo sam Jugosloven, dok se za Radonjića nije reklo da je Crnogorac- zaključio je Vujošević.
Derbi utakmica 14. kola KLS lige između Partizana i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat u dvorani Pionir.
Povezana vest:  Alimpijević: Raduje me što smo imali više vremena za treninge