mega-olimpija

Mega će i u predstojećoj sezoni igrati utakmice u Sremskoj Mitrovici

Košarkaški klub Mega Leks će i u predstojećoj sezoni utakmice u Jadranskoj ligi kao domaćin igrati u Sremskoj Mitrovici. Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu Mege, potpisan je ugovor između Mega Leksa i Sremske Mitrovice pa će „mali veliki klub“ i naredne sezone utakmice u Jadranskoj ligi igrati u tom gradu.
Direktor Mega Leksa Goran Ćakić rekao je da je saradnja sa Sremskom Mitrovicom u protekloj godini bila na obostrano zadovoljstvo i da u novoj sezoni klub ima veće ambicije. ; 
-Prošle sezone smo vrlo lepo primljeni u Sremskoj Mitrovici i zadovoljni smo organizacijom i podrškom koju smo dobili od grada. Verujem da smo igrom i ponašanjem na terenu uzvratili na pravi način pa je nastavak saradnje bio logičan korak. U novoj sezoni Mega Leks će nastupati sa većim ambicijama – rekao je Ćakić.
Direktor PSC Pinki u Sremskoj Mitrovici Vasilj Ševo rekao je da će hala biti osvetljena novom LED rasvetom, kao i da će u sklopu hale biti uređena trenažna sala, koja će sportistima služiti za pripremu pred utakmice.
Nova sezona u Jadranskoj ligi počeće 1. oktobra, u prvom kolu Mega Leks će igrati na gostujućem terenu protiv Crvene zvezde, a u drugom će dočekati Partizan.

Povezana vest:  Jokić vodio Denver, Džejms bez plej-ofa posle 14 godina