radonjic zvezda laboral

Radonjić: Ambicije Zvezde su uvek najviše

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da crveno-beli imaju najviše ambicije na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća i dodao da prvi protivnik ekipa čačanskog Borca zaslužuje respekt.
-Borac je mlad i dobar tim, koji zaslužuje respekt, ali ambicije Crvene zvezde su uvek najviše. Moramo ozbiljno da shvatimo protivnika, iako je razlika u kvalitetu na našoj strani – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali Pionir.
Radonjić je istakao da igrači imaju dovoljno motiva da osvoje trofej u Kupu, iako im to neće doneti prohodnost u evropska takmičenja.
-Pritisak je normalan u klubu kao što je Zvezda, ali i ostale ekipe žele da osvoje ovo specifično takmičenje. Ispravke nema i trudićemo se da od prvog meča igramo dobro – kazao je Radonjić.
Trener Zvezde osvrnuo se i na povredu Luke Mitrovića, koji je juče počeo da radi „kompleksnije vežbe“.
-Mitrovićev oporavak teče dosta dobro. Ne smemo da žurimo sa njegovim povratkom na teren, jer moramo da budemo sigurni kada će u potpunosti biti spreman. To definitvno neće biti u narednih 10-15 dana – rekao je Radonjić.
On je naglasio da će Zvezda do 3. marta pronaći zamenu za Amerikanca Blejka Šilba, koji je krajem prošlog meseca napustio klub sa Malog Kalemegdana. Četvrtfinalni meč između Crvene zvezde i Borca igra se sutra od 18.30 sati u hali Pionir, dok je u 21 na programu utakmica Radnički Kragujevac – OKK Beograd.

Povezana vest:  Zvezda bolja od Solnoka