djordjevic srb trening 18072015 0001

Đorđević: Nismo gledali vaterpoliste, ali smo slavili

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević čestitao je vaterpolistima osvajanje titule prvaka sveta u Kazanju.
-Njihovo finale sa Hrvatima i naša utakmica sa Rusima igrala se u isto vreme. Nismo bili u mogućnost da gledamo, ali smo se svi obradovali kad smo u svlačionici čuli da su ubeljivo pobedili i da su na dominatan način stigli do zlatne medalje. Zato u ime košarkaške reprezentacije od srca čestitam svim igračima i članovima Stručnog štaba na zaista veličansvetnom uspehu – rekao je Đorđević, a prenosi sajt Košarkaškog saveza Srbije.
Srpski košarkaši pobedili su u subotu uveče u pripremnoj utakmici u Lionu selekciju Rusije sa 75:56, dok su vaterpolisti trijumfovali u Kazanju savladavši u finalu Hrvatsku sa 11:4.
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se danas u 14 sati sa vaterpolo reprezentativcima Srbije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, a prijemu će prisustvovati i premijer Aleksandar Vučić.
Skupu će prisustvovati i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije.

Povezana vest:  Džulius Dženkins pojačao Budućnost pred duel sa Zvezdom