zvezda temisvar

Zvezda za pet dana počinje odbranu titule u ABA ligi

Prošla sezona za KK Crvena zvezda postala je istorijska, nova se bliži i počinje za 5 dana.

KK Crvena zvezda Telekom odbranu titule u ABA ligi počinje utakmicom sa Mega Leksom u dvorani „Pionir“ koji će ove sezone, zbog više razloga biti prva, i prava kuća crveno-belih.

Menadžment i uprava kluba, potrudili su se i u prošlim godinama, pa i pred sezonu koja stiže, da obezbede maksimalan komfor svima koji žele da gledaju utakmice Crvene zvezde, ali i da im olakšaju mogućnost da dođu do sezonske ulaznice.

Podsećamo da je dvorana „Pionir“ u kojoj će KK Crvena zvezda Telekom u takmičarskoj 2015-2016 odigrati sve utakmice u okviru EL, ABA i KLS lige, kapaciteta 6000 mesta.

Povezana vest:  NBA VESTI, Porazi Srba, Jokić osam poena

Svi vlasnici sezonskih ulaznica tako su osigurali svoje mesto pred mečeve sa Realom, Fenerbahčeom, Bajernom…derbije u ABA ligi sa ekipama Cedevite, Budućnosti, Partizana, mečeve u završnici domaće lige, potencijalne utakmice u TOP 16 fazi Evrolige ili završnici Evrokupa.

KK Crvena zvezda Telekom u prethodne dve sezone obarao je sa navijačima sve moguće rekorde, po broju posetilaca u Evrokupu, Evroligi, po broju decibela i huku navijača sa tribina, i uz podršku sa tribina stizao do velikih pobeda. Sa druge strane, to znači samo jedno – dvorana „Pionir“ će za mnoge velike utakmice u novoj sezoni, biti mala da primi sve navijače našeg kluba.

Zbog toga, podsećamo sve zainteresovane, da se prodaja sezonskih ulaznica završava početkom oktobra. Kupovinom sezonske karte, obezbeđujete sebi sigurno mesto za skoro 40 utakmica KK Crvena zvezda u novoj sezoni.

Povezana vest:  Srbija sigurna protiv Angole, u polufinalu kvalifikacionog tunrira

Još jednom podsećamo i na činjenicu, da kupovinom sezonske ulaznice direktno pomažete svom klubu da bude još bolji, konkurentan sa najvećim klubovima u Evropi, ali i da Vam omogući u skladu sa svojim mogućnostima i kapacitetom dvorane u kojoj igra, komfor i zabavu dostojnu renomea i veličine kluba kakav je Crvena zvezda.

Podsetimo, uz svaku sezonsku ulaznicu, svaki kupac dobija i člansku kartu „Zvezdaš“.
Osim u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu (radno vreme pon-petak od 10-20, i subota od 10-18), sezonske ulaznice mogu se kupiti i na prodajnim mestima Eventima, i preko zvaničnog sajta „Eventima“, uz dostavu na kućnu adresu.
Posebno naglašavamo da vlasnici pretplatnih karata iz prošle sezone imaju popust u iznosu od 900 dinara. Takođe, godišnje ulaznice za sezonu 2015/2016 će osim gotovinom moći da se plaćaju i platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica KOMERCIJALNE BANKE i BANKE INTEZA omogućena je kupovina na tri ili šest mesečnih rata i to bez kamate.

Povezana vest:  EVROKUP, Aris savladao Huventud, Valensija potvrdila

Akcija sa svim pogodnostima traje još 5 dana, nakon toga KK Crvena zvezda Telekom, ostatak karata, do punog kapaciteta dvorane „Pionir“ pustiće u slobodnu prodaju, međutim, ovoga puta, za gostovanje aktuelnog šampiona Evrope Reala iz Madrida, u slobodnoj prodaji, naći će se oko 3000 ulaznica, a ne 20 000 kao 2.januara ove godine…