danilo andjusic civil

Anđušić: Nadam se da ću sutra potpisati za Partizan

Bivši košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je večeras da će najverovatnije u sredu biti rešeni administravni problemi sa nekadašnjim klubom i da će potpisati ugovor sa crno-belima.
-Trenutno još nije završeno, verovatno će sutra biti rešeno. U poslednje vreme postoji velika želja da se vratim, osetio sam strast da ponovo zaigram ovde. Hvala navijačima koji me pružaju podršku i zovu da se vratim. Nadam se da će sutra sve biti gotovo – rekao je Anđušić medijima u hali Pionir.
Taj kosarkaš prethodnih dana trenirao je sa Partizanom, a za razliku od meča protiv MZT-a, kada je sedeo pored terena, sada je dešavanja na parketu protiv Sutjeske pratio iza koša, zajedno sa povređenim Edom Murićem, Mihailom Andrićem I ostalim igračima crno-belih.
-Nadam se da će navijači imati strpljenja, sigurno da nisu navikli na rezultate koje sada postižemo. Ekipa je talentovana, imamo dosta mladih igrača. Potrebno je vreme da sve legne na svoje mesto, uveren sam da će svi biti zadovoljni kako sezona bude odmicala – dodao je Anđušić.
On je za klub iz Humske igrao u sezoni 2011/2012, kada je osvojio titulu i bio najkorisniji igrač finalnog turnira Kupa Koraća.
Anđušić (24) je tokom karijere nastupao još za Hemofarm, Mega Vizuru, Virtus, Valjadolid i Bilbao.

Povezana vest:  Đorđević skratio spisak na 16 igrača

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES