dejan radonjic cz tajfun

Radonjić: Gostovanje u Valjevu uvek teško

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić poručio je da je gostovanje Metalcu u Valjevu uvek bilo teško, uoči susreta dva tima u okviru 7. kola regionalne ABA lige.
Branilac trofeja, koji kuburi sa povredama igrača, sastaje sa sa kvalitetnim rivalom nakon dva poraza u dosadašnjem delu takmičenja, dok Metalac ima skor 3-3.
-Za nas je uvek bilo teško gostovanje u Valjevu. U ovom trenutku Metalac je u dobrom raspoloženju, nakon pobede u Novom Mestu. Svesni smo potencijala ekipe iz Valjeva, ali i neizvesnih utakmica koje smo tamo igrali. Želimo da ostvarimo pobedu i znamo da nam je za nju potrebno da zaustavimo sve njihove prednosti, sprečimo dobar napad i odigramo dobro, kako bi došli do bodova – rekao je Radonjić za klupski sajt i dodao da će odluka o debiju najnovijeg pojačanja Kvinsija Milera, biti doneta pred samu utakmicu.
-Kvinsi će putovati sa nama u Valjevo. Odradio je lekarske preglede, odradiće i trening pred ovaj meč, ali treba uzeti u obzir njegov umor nakon dugog puta iz Čikaga, kao i vremensku razliku između dva kontinenta, pošto je u Beograd stigao u subotu uveče. Odluku o njegovom nastupu donećemo neposredno pred početak utakmice – kazao je trener Crvene zvezde.
Radonjić i dalje ne može da računa na Nemanju Dangubića, konačna dijagnoza težine povrede Luke Mitroviaa biće poznata narednih dana, dok se Marko Tejić vratio u tim u Madridu, nakon višenedeljne pauze zbog povrede zgloba.
Derbi 7. kola ABA lige i mali srpski derbi između Metalca i Crvene zvezde igra se u Valjevu u ponedeljak od 21 sat.

Povezana vest:  Trofej Zvezdi na turniru Mega vizura