lazic-fener-3

Lazić: Na pobedu i prvo mesto u Skoplju

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da tim veruje u pobedu u sutrašnjoj utakmici protiv MZT u Skoplju, koja bi ih vratila na prvo mesto tabele Jadranske lige.Zvezda je pobedila Partizan u „večitom“ derbiju u utorak, a onda je u petak poražena od Fenerbahčea u Evroligi, a sutra protiv MZT-a završava deveto kolo Jadranske lige.
-Biće nam sve teže, jer je potrošnja tima, uz probleme koje imamo, sve veća. Bez obzira što smo odigrali težak meč protiv Fenerbahčea, ambicije su nam iste, a to je pobeda. Ona bi nas nakon jučerašnjeg poraza Budućnosti vratila na prvo mesto na tabeli, što je krajnji cilj – rekao je Lazić za klupski sajt.
Kapiten crveno-belih je rekao da je sutrašnji rival kvalitetan protivnik i još jednom je pozvao navijače da imaju strpljenja za ekipu.
-MZT je dobro sastavljena i ukomponovana ekipa. Sigurno će biti motivisani da nas pobede…Moram da se zahvalim još jednom navijačima na podršci i aplauzu na kraju utakmice sa Fenerbahčeom, i još jednom im poručujem da imaju strpljenja, da veruju u nas, i da će vremenom, kada se kompletiramo…sve doći na svoje mesto – rekao je Lazić.
Zvezda je u subotu uveče doputovala u Skoplje, a večeras će trenirati u hali „Jane Sandanski“. Ekipa se u utorak vraća u Beograd, a u sredu putuje u Minhen na meč sa Bajernom u Evroligi.

Povezana vest:  Gašić: Utakmica sa Zadrom ima ogroman značaj

PHOTO: kkcrvenazveda.rs