milojevic teren 2

Milojević: Želimo da nastavimo seriju pobeda

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da očekuje težak meč protiv Metalca, ali je istakao da njegova ekipa želi da nastavi seriju pobeda u Jadranskoj ligi.
-Očekuje nas teška utakmica u Valjevu, Metalac igra sjajno na svom terenu. Pobedili su Partizan, Zadar i Cibonu i odigrali dobre mečeve sa Zvezdom i Cedevitom. U dobrom smo ritmu i želimo da nastavimo seriju pobeda i borbu za plasman u plej-of, što nam je i cilj ove sezone – rekao je Milojević za sajt kluba.
Košarkaši Mege sutra gostuju ekipi Metalca u Valjevu u utakmici 13. kola Jadranske lige. Izabranici Dejana Milojevića će u Valjevu pokušati da četvrtom uzastopnom pobedom na uspešan način zatvore polusezonu u regionalnom takmičenju.
Mega je na deobi drugog mesta na tabeli Jadranske lige sa devet pobeda i tri poraza, dok je Metalac na deobi 10. mesta sa skorom 4-8. Milojević je naveo da će protiv Metalca moći da računa na sve igrače, osim na povredjenog Radeta Zagorca.
Košarkaš Mega Leksa Milenko Veljković rekao je da bi pobeda bila sjajan način da se završi polusezona.
-Ne osvrćemo se na niz pobeda već idemo od meča do meča. Svaka utakmica je veliki izazov za nas i moramo da pružimo svoj maksimum kako bismo došli do željenog rezultata. Imamo šansu da završimo prvi deo sezone u ABA ligi sa skorom 10-3, što bi predstavljao veliki uspeh za našu mladu ekipu – kazao je Veljković.
Veljković je rekao da su utakmice u Valjevu uvek teške.
-Prošle sezone smo tamo izgubili oba meča. Metalac dobro igra na domaćem terenu, imaju podršku publike i tamo su često padali favoriti. Potrebno je da nametnemo našu igru, uz puno energije i agresivnosti u odbrani i verujem da ćemo na taj način doći do veoma bitne pobede – naveo je Veljković.
Utakmica izmedju Metalca i Mege igra se sutra od 17.00 u Valjevu.

Povezana vest:  NBA VESTI, Tek druga pobeda Jute