dejan radonjic cz fener

Radonjić: Jadranska liga je prioritet

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da spreči iznenadjenje i pobedi Zadar u predstojećem meču Jadranske lige.  Crvena zvezda je Zadar u 16. kolu regionalnog takmičenja trebalo da dočeka danas, ali je utakmica pomerena za sutra.
Utakmica je na programu od 15.00 u hali Pionir.
-Zahvaljujući dobrim pregovaračkim sposobnostima sutra igramo meč, a ne danas. Zato je i termin neuobičajen…To što igramo sutra ne menja mnogo situaciju s obzirom na brzinu obaveza i naše želje da u tim obavezama budemo dovoljno kvalitetni – rekao je Radonjić novinarima u Pioniru.
Crvena zvezda je treća na tabeli Jadranske lige sa 11 pobeda i četiri poraza, dok je Zadar sedmi sa skorom 7/8.
Zadar je i dalje u borbi za gornji deo tabele. Mogli su nekim pobedama kod kuće da budu u još boljoj poziciji za plasman u plej-of. Pokazali su da imaju kvalitet, savladali su Cedevitu na svom parketu. Znamo da imaju jaku motivaciju da naprave iznenadjenje – rekao je Radonjić. 
-Mi moramo da budemo svesni da je, bez obzira na potrošnju u Evroligi, ABA liga prioritet. Posle Zadra sledi put u Sloveniju, na gostovanje Tajfunu, onda opet imamo slobodan dan posle povratka, pa se odmah kreće za Istanbul…Nadam se da ćemo to da izdržimo – naveo je trener Zvezde.
Radonjić je pozvao navijače da dodju u Pionir i pomognu ekipi da upiše pobedu.
-Ko god bude izašao na teren mora da da makismum da dodjemo do pobede…Sastav tima se još ne zna – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Majamija, Njujorka i LA Klipersa